SHS Europa fabriceert elektrische energiezuinige en milieuvriendelijke verwarmingssystemen.
Met nieuwe inzichten en het toepassen van nieuwe technieken worden er op het gebied van elektrische- en gas-verwarmingssystemen grote energiebesparende maatregelen doorgevoerd.
Kijk ook eens op ww.shseuropa.eu


xPlan is een alles in 1 Software oplossing voor sauna- en wellnessbedrijven. Van (Online) Reserveren tot Management Informatie en van Horeca tot Toegangscontrole. Met xPlan haalt u het beste rendement uit uw bedrijf. Het stel u in staat om omzet/marges te optimaliseren en kosten te verlagen.

Maar xPlan gaat ook verder. Zo kunt u denken aan Self Service Boekingsmodule waar gasten zelf een behandeling kunnen bijboeken, Parkeersystemen, Self Service Checkout, Emailmarketing en nog veel meer.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via info@dimmbizz.com of bel 088 044 2800!

Specialisten op het gebied van renovatie en tegelwerk, van badkamer tot wellnessresort tot zwembad.Sense Company verzorgt al geruime tijd de geurbeleving bij een groot aantal wellnessbedrijven in Nederland, België en Duitsland.
Want wat is nu een kruidenbad zonder de geur van verse kruiden? Of een zoutbad zonder de geur van zilt water? Met onze slimme geursystemen, krachtige geuroliën en handig geurplatform maken wij het leven van wellnessmedewerkers gemakkelijker, optimaliseren we de bezoekersbeleving én helpen we je kosten te besparen. Zonde om te laten liggen, toch?
Benieuwd hoe wij kunnen zorgen voor de ultieme geurbeleving van jouw wellnessbedrijf? Neem een kijkje op www.sense-company.com en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!


WIKKELKLEDING.NL BY NICKY IRIS

Dé site voor al jouw supervrouwelijke wikkeljurken | wikkeltops en -blouses | wikkelvesten | wikkelrokken | wikkelwellness:

Al onze wikkelkleding worden ontworpen, gesneden en gemaakt in Lambertschaag (Noord-Holland) en zijn zo simpel en vernuftig ontworpen dat het model altijd fantastisch aangesloten blijft en je daardoor alle bewegingsvrijheid en comfort hebt.


Energie tanken met ParknCharge

PARKnCHARGE zet al jaren in om de transitie naar schone, duurzame mobiliteit waar te maken. Dit doen wij door laadpalen te realiseren, beheren en onderhouden. Wij doen graag de benodigde investering maar staan open om dat gezamenlijk te doen. Graag gaan wij met leden op locatie in gesprek om te kijken welke oplossing het beste past, nu en met het oog op de toekomst. Wij ontzorgen u graag op het gebied van laadinfrastructuur, zodat uw bezoekers volledig opgeladen huiswaarts kunnen keren!

www.parkncharge.nl