Contact

Wilt u in contact komen met de VNSWB? Vul dan onderstaand formulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Email ons

info@vnswb.nl

Postadres

Postbus 566
3440 AN Woerden

Onze bestuursleden

Jos Keizer

Jos Keizer

Voorzitter

Vereniging van Nederlandse Sauna en Wellness bedrijven

Portefeuille VNSWB:
Statuten en HHR/Ledenzaken/Algemene Zaken

Eveline Colijn-Spakman

Eveline Colijn-Spakman

Secretaris

Fort Resort Beemster | General Manager

Portefeuille VNSWB:
Verslaglegging/Secretariaat/Nieuwsbrief/Bijeenkomsten

Hans Lebbink

Hans Lebbink

Penningmeester

Sauna De Heuvelrug | Eigenaar

Portefeuille VNSWB:
Financiën/Cadeau Concepten/Aufguss/Verzekeringen

Pieter Blunt

Pieter Bunt

Bestuurslid

Sauna Het Friese Woud | Eigenaar

Portefeuille VNSWB:
Zwembadwater wetgeving/Legionella

Fabian Dolman

Fabian Dolman

Bestuurslid

Quality Wellness Resorts | Directeur

Portefeuille VNSWB:
Algemeen bestuurslid

BastiaanKlomp

Bastiaan Klomp

Bestuurslid

Thermae2000 | Directeur

Portefeuille VNSWB:
Algemeen bestuurslid

Wie is de VNSWB?

De VNSWB (Vereniging van Nederlandse Sauna- en Wellness Bedrijven) is de branche organisatie voor ondernemingen met sauna- en/of wellness activiteiten als core-business of als belangrijk onderdeel van hun bedrijfsconcept.  De VNSWB behartigt de belangen van de aangesloten leden.

De Vereniging is nog relatief jong en volop in ontwikkeling. Het draagt bij aan een kwalitatieve en innovatie groei van de branche door de bundeling van krachten op het gebied van o.a. kennisdeling, collectieve inkoop,  belangenbehartiging bij o.a. overheden en door onderlinge samenwerking. De VNSWB wil een platform zijn dat haar leden en medewerkers stimuleert zo professioneel mogelijk te werken en de dienstverlening aan hun gasten te optimaliseren. De VNSWB is géén marketing-organisatie, maar ondersteunt wél algemene uitingen die helpen om de markt van haar leden te vergroten en te professionaliseren.

De VNSWB werkt samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) waarvan het lidmaatschap met dat van VNSWB wordt gecombineerd. Naast het lidmaatschap van de VNSWB dient u dus ook lid van KHN te zijn. Er zijn géén CAO- of andere collectieve verplichtingen.

Voordelen van de VNSWB

Als lid van de VNSWB kan je altijd rekenen op deze voordelen

Kennis

Er is een grote hoeveelheid kennis beschikbaar op onze online kennisbank. Daarnaast ben je welkom op verschillende themabijeenkomsten en lezingen.

Netwerk

Middels bedrijfsbezoeken en nieuwsbrieven ontmoet je collega ondernemers en blijf je op de hoogte van ontwikkelingen binnen de sauna- en wellness branche.

Belangenbehartiging

Als lid van de VNSWB kan je rekenen op professionele inzet in belangenbehartiging bij de overheid en juridische ondersteuning.

Training

Als lid van de VNSWB geniet je van gratis of scherp geprijsde trainingen georganiseerd door KHN.

Inkoopvoordeel

Door onze contacten met branch-specifieke leveranciers en schaalvoordelen geniet je van inkoopvoordelen op o.a. energie en andere preferred supliers.