Wie is de VNSWB?

De VNSWB is een branche organisatie die de belangen van de aangesloten leden behartigt. De VNSWB is een op zichzelf staande, zelfstandige vereniging met een bestuur.

MISSIE

De VNSWB is een branche organisatie die de belangen van de aangesloten leden uit de sauna- en wellnessbranche op diverse onderdelen behartigt. De organisatie draagt bij aan een kwalitatieve en innovatie groei van de branche door bundeling van krachten op het gebied van o.a. kennisdeling, collectieve inkoop en gezondheidsaspecten. Maatschappelijk ondernemen en duurzame bedrijfsvoering staan daarbij hoog in het vaandel.

VISIE

De VNSWB wil door de bundeling van krachten een platform creëren dat de belangen van de Nederlandse sauna- en wellnessbedrijven en haar medewerkers behartigt én naar een hoger niveau brengt. Door het creëren van een platform is de vereniging in staat om op een krachtige en heldere wijze over de ontwikkelingen en belangen in gesprek te gaan met de lokale, provinciale en landelijke overheden.
De VNSWB heeft een Sauna & Wellness Cadeaukaart ontwikkelt welke zeer gunstige condities heeft voor onze leden. Door hierin samen te werken proberen we onze doelgroep te vergroten in Nederland. Daarnaast organiseren we branche-specifieke trainingen voor onze leden om kennis te vergroten en te delen met elkaar. Dit doen we ook o.a. door een benchmark te organiseren zodat de kennis van de markt wordt vergroot.
Alle informatie kunt u vinden op onze website www.vnswb.nl. KENNISBANK De VNSWB heeft in dit kader een kennisbank opgestart om haar leden op de hoogte te houden van de laatste wet- en regelgeving met betrekking tot Sauna en Wellness Nederland. De kennisbank is uitsluiten toegankelijk voor leden. Wilt u lid worden van de VNSWB stuur dan een mail naar info@vnswb.nl.

KAMPIOENSCHAPPEN

De VNSWB heeft zich aangesloten bij Aufguss WM. Aufguss WM is een belangengroep van internationale
saunabedrijven, wiens belangrijkste taak is het organiseren van de Internationale Aufguss
kampioenschappen (zoals het WK Opgieten) op een hoog niveau voor wereldwijd publiek. Tijdens deze
kampioenschappen presenteren de beste saunameesters ter wereld hun ‘thema-opgieting’ aan een
internationale jury en aan de aanwezige gasten.