VNSWB-CUP = Klassiek opgieten in een modern jasje!

DE VOORRONDEN VAN DE VNSWB-CUP VINDEN DIT JAAR (2022) PLAATS IN NOVEMBER

2021
Na een flinke periode van opgelegde Corona-pauze werden na de eerste voorronde bij Centre du Lac in 2021 ook de overige voorrondes in Thermae 2000 te Valkenburg, Het Friese Woud in Boijl, SpaSereen in Maarssen en Thermen La Mer in Almere afgewerkt. 38 saunameesters uit het hele land streden om een plek in de finale bij Thermen & Beauty Sauna de Heuvelrug in Veenendaal waar Linda Dijkgraaf zich als 1e, Davey van Keulen als 2e en Wesley de Jong als 3e wisten te plaatsen.
Wij hopen op nog meer enthousiaste deelnemers tijdens de wedstrijden van 2022!

2022
Bij de VNSWB-CUP wedstrijden gaat het om ontmoetingen, leren van elkaar, gastheerschap en mooie klassieke opgietingen, waarbij je je mag laten ondersteunen door muziek. Jouw performance wordt beoordeeld door een professionele jury. De gast/wedstrijdlocaties zijn nog niet bekend maar de dagen van de voorronden vallen altijd op een dinsdag of donderdag in november 2022. De finale vindt medio december 2022 plaats.

Op 6 september organiseren wij een informatiebijeenkomst (locatie: Thermen & Beauty Sauna de Heuvelrug in Veenendaal) waar wij je informeren over de wedstrijden, de beoordeling door de jury en de do’s and don’ts. Meer informatie over deze bijeenkomst volgt spoedig. Binnenkort vind je ook op deze website meer informatie zodat jij je goed kunt gaan voorbereiden.

Om te weten hoeveel locaties er nodig zijn is het belangrijk dat jij je als saunameester snel opgeeft. De uiterste inschrijvingsdatum is woensdag 31 augustus 2022, maar we ontvangen je inschrijving graag eerder!
Opgeven voor de VNSWB-CUP kan hier: https://www.formdesk.com/pd/VNSWB-Cup

Wij hebben er zin in en hopen dat je erbij bent!

Commissie VNSWB-CUP

Pieter Bunt
Erik Jager
Caroline Schraag
Eric Humme
John van Schoonhoven
Erik Bierenbroodspot